Καλώς ήλθατε!

Η οικογενειακή ταβέρνα «Ελένη» δημιουργήθηκε το 2008 και γρήγορα απέκτησε πιστούς πελάτες, τόσο Λευκαδίτες, όσο και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι αναζητούσαν αγνές παραδοσιακές γεύσεις μαγειρεμένες με τις αυθεντικές συνταγές τους.

Στην Πλατεία της Καρυάς τους θερινούς μήνες και στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο μας το Χειμώνα, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα ημέρας μαγειρεμένα με μεράκι και έμφαση στην ποιότητα.

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας μας για να μας ρωτήσετε για το μενού, τις συνταγές ή ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε για εμάς!
Το φαγητό μας…

N

Παραδοσιακές Συνταγές

Μαγειρεύουμε πάντοτε με βάση τις αυθεντικές συνταγές της Λευκαδίτικης Κουζίνας.

N

Αγνά Υλικά

Χρησιμοποιούμε αγνά υλικά της ελληνικής γης και παρθένο ελαιόλαδο σε όλα μας τα φαγητά.

N

Σπιτικό Φαγητό

Για εμάς αυτό που έχει σημασία είναι να σας προσφέρουμε πραγματικά νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό φαγητό.

N

Πάντα Φρέσκο...

Τα φαγητά μας είναι πάντοτε φρέσκα, μαγειρεμένα την ίδια ημέρα.


Ρωτήστε μας για τα πιάτα ημέρας!


Οι συνταγές μας…

Η παραδοσιακή καρσάνικη ριγανάδα και ο τοπικός μπακαλιάρος bianco είναι δύο μόνο από τις πιο γευστικές συνταγές της λευκαδίτικης μαγειρικής τέχνης, που θα βρείτε στο μενού.

Το ριγανάτο κατσικάκι και τα σουντζουκάκια, συνταγές που συναντώνται στο ευρύτερο ελλαδικό χώρο, έρχονται να συμπληρώσουν τη γευστική ποικιλία, που προσφέρει η «Ελένη», μαγειρεμένες πάντοτε με βάση τις τοπικές λευκαδίτικες παραλλαγές τους.

Τα πιάτα πλαισιώνουν κρασιά και άλλα οινοπνευματώδη από την τοπική λευκαδίτικη παραγωγή, έτσι ώστε να γευτείτε πλήρως τις χάρες της λευκαδίτικης κουζίνας.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ξηρό & δροσερό καλοκαιρινό κλίμα της Καρυάς μπορούν να σας υποσχεθούν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης, ηρεμίας και γευστικής απόλαυσης.

Που βρισκόμαστε...

Θα μας βρείτε στην Κεντρική Πλατεία της Καρυάς, Καλοκαίρι και Χειμώνα, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Πώς θα έρθετε...

Η Καρυά, το κεφαλοχώρι της Ορεινής Λευκάδας, είναι εύκολα προσβάσιμο από κάθε σημείο του νησιού, καθώς βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Πως θα κλείσετε τραπέζι...
Για να κλείσετε κάποιο τραπέζι καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 886 96 30 και 693 223 68 97.
Δείτε το πλήρες μενού μας...

Σύντομα θα μπορείτε εδώ να δείτε τον πλήρη κατάλογό μας!


Ταβέρνα "Ελένη"

 
 

Καρυά – Λευκάδας 

 

τηλέφωνα

 

  697 886 96 30, 693 223 68 97